www.yoda.ro iti ofera cele mai interesante stiri din aceasta saptamana.

1. Samsung a lansat in Romania noile Galaxy S6 si S6 Edge. Vezi un hands-on cu cele 2 telefoane

2. Cei de la The Guardian prezinta un articol in care vorbesc despre cum iti poti da seama daca ai fost victima hackerilor. Conform unui sondaj pe cybercecurity al guvernului din Marea Britanie din 2014, 81% din afacerile majore au fost victimele furtului de date.

3. Noi detalii din investigatia FTC asupra Google sugereaza ca acestia au incercat sa ii tin pe competitori in afara rezultatelor de top in cautari.

4. Dupa Apple si Samsung, vine randul celor de la Huawei sa-si prezinte noul flagship. E vorba de Huawei Ascend P8, care va fi anuntat oficial la Londra, intr-un eveniment pentru presa programat pe 15 aprilie.

5. Sistemul de operare Sailfish poate fi instalat pe telefonul OnePlus One. Este insa doar versiunea alpha, astfel ca lipsesc cateva functii vitale.

6. Cartea "Becoming Steve Jobs: The Evolution of a Reckless Upstart into a Visionary Leader" urmeaza sa fie lansata pe 24 martie iar noi detalii au aparut. Un ultim capitol dezvaluit din carte vorbeste despre Jon Rubinstein, cel care a fost la Apple inca de la inceput, parasind compania in 2006 pentru cei de la Palm Computing. Capitolul dezvaluie reactia nervoasa a lui Steve Jobs cand a aflat vestea de la Rubinstein.

7. Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a fost surprins cu un nou smartwatch. Acesta monitorizeaza pulsul, caloriile consumate, locatia sau felul in care doarme utilizatorul.

8. Samsung ofera mai multa libertate utilizatorilor in ceea ce priveste aplicatiile. Astfel, pe langa faptul ca numarul aplicatiilor care vin pre-instalate, acestea pot fi sterse de catre utilizatori. Samsung sustine ca numarul aplicatiilor cu care vine telefonul este cu 40% mai mic, iar cei de la Trusted Reviews spun ca majoritatea pot fi sterse.

9. Au aparut noi informatii despre HTC One M9 Plus. Va avea un ecran de 5.2 inch, rezolutie 1440 x 2560 si o densitate a pixelilor de 565ppi.

10. Stiati ca exista aplicatii pe telefon care costa mai mult decat un iPhone? :) Iata un top al celor mai scumpe aplicatii pentru iPhone si iPad


Share articol: