Statele Unite ar fi Campioana Mondiala daca s-ar lua in calcul timpul petrecut pe site-ul FIFA si pe aplicatia oficiala

Febra Cupei Mondiale continua sa lege intreaga lume - Rihanna trimite mesaje pe Twitter in timpul meciurilor, Robert de Niro opreste petreceri pentru a vedea meciul dintre SUA si Germania, toata lumea e legata de Campionatul Mondial. FIFA a anuntat pe site-ul oficial ca de la 1 iunie numai putin de 161 de milioane de oameni au fost in contact online cu FIFA intr-un mod sau altul! Iar 36 de milioane dintre acestia sunt din Statele Unite, adica aprox 22%.

Si pe telefoanele mobile continua nebunia. Peste 25 de milioane de oameni au downloadat aplicatia oficiala a Cupei Mondiale, 5,3 milioane fiind din Statele Unite. "Statele Unite este acum tara numarul 1 pentru Campionatul Mondial" scriu cei de la FIFA.

Fata de turneul final din 2010, cresterea este cu 174%! Iar in ceea ce ii priveste pe americani, cresterea e cu 200%! Pentru a pune in perspectiva dedicatia fanilor americani, acestia au petrecut in total 847 de ani si 143 de zile in contact cu contentul digital FIFA de la 1 iunie!

Statele Unite depaseste la aceste capitole Brazilia, Germania, Anglia si Franta ... impreuna! In ziua in care SUA a jucat impotriva Germaniei, numai putin de 68 de ani au fost petrecuti cumulat de americani pe site-ul oficial FIFA si pe aplicatie :)

Share articol: