Luni in sir, o femeie casatorita de 35 de ani s-a dat pe Facebook drept o adolescenta de 16 ani

Jennifer Dempsey, din Arizona, Statele Unite, a pretins pe o pagina de Facebook ca are 16 ani si astfel a convins mai multi adolescenti sa se intalneasca cu ea si sa faca sex, potrivit Daily Mail, citat de Stirile ProTv.

Femeia a fost acuzata pana acum ca s-a culcat cu doi baieti de 14 si 16 ani, intalnirile amoroase consumandu-se in masina si chiar acasa la ea, in perioada noiembrie 2012 – ianuarie 2013.

Sergentul Trent Crump, de la Politia Phoenix, a mai spus ca femeia a mintit ca este insarcinata si ca in ultimii 5 ani si-a convins familia ca este bolnava de cancer si va muri, in timp ce ea era perfect sanatoasa. Politistul a adaugat ca femeia a incercat sa se foloseasca de boala falsa pentru a scapa de arest.

Jennifer Dempsey a folosit mai multe identitati false pe Facebook pentru a seduce adolescenti. Cand acestia veneau la ea acasa, locuinta pe care o imparte cu sotul ei, le spunea ca proprietatea apartine unei matusi.

Sergentul Trent Crump a spus ca femeia i-a mintit pe cei doi baieti de 14 si 16 ani ca a ramas insarcinata si chiar s-a intalnit cu parintii unuia din ei pentru a discuta aceasta problema. Parintii baiatului si-au dat seama ca Jennifer mintea in privinta varstei si au anuntat politia.

Daca politia a inteles ca Jennifer Dempsey a mintit in privinta varstei pentru ca dorea sa seduca minori, nimeni nu stie motivul pentru care a pretins ca are cancer. Timp de 5 ani ea si-a convins familia ca face chimioterapie si ca este pe moarte, in timp ce era perfect sanatoasa.

Femeia a fost arestata pe 7 februarie pentru acte sexuale cu minori, iar politia cauta acum si alte posibile victime.

Share articol: