Asistentul personal digital al celor de la Microsoft se perfectioneaza in sport.

Daca vrei sa stii cine va castiga meciurile din acest weekend, e simplu - intreab-o pe Cortana! Asistentul digital al celor de la Microsoft poate de acum sa prezica scorurile meciurilor din Premier League! Pentru a afla rezultatul, tot ce trebuie sa faci este sa o intrebi "Va reusi Arsenal sa o bata pe Tottenham?" sau de oricare alt meci.

Cortana include si informatii din fotbal de pe site-uri sau Wikipedia in rezultatele oferite. Cei de la Daily Star au vrut sa vada ce spune Cortana in ceea ce priveste derby-urile din urmatoarea etapa, Everton vs Liverpool si Tottenham - Arsenal.

In acest moment, Cortana considera ca Liverpool are cu 12.5% mai multe sanse sa se impuna in Merseyside Derby, cel mai longeviv derby din prima liga engleza. In ceea ce priveste derby-ul nordului Londrei, Arsenal este vazuta ca favorita cu 13.1% mai multe sanse decat Tottenham.

Cortana isi bazeaza predictiile bazandu-se pe modelarea cautarilor Bing si foloseste o combinatie de surse, inclusiv trendurile in privinta cautarilor online, retelele de socializare si statisticile istorice.

Share articol: