Mark Zuckerberg i-a explicat unui prieten de-ai sai ce planuri are.

Intr-una dintre discutiile online pe care le organiza cu prietenii sai, Zuckerberg vorbea despre un site de dating pe care trebuia sa-l creeze pentru niste seniori de la Harvard, dar si despre „treaba cu Facebook”. Discutia de mai jos, transmisa de Business Insider in exclusivitate, are loc in 2003, intre CEO-ul de azi al retelei si Adam D`Angelo, cel mai bun prieten al sau din liceu.

Cei doi vorbesc despre cum ar trebui sa arate „treaba cu Facebook”.

Zuckerberg: Acum ca stii cum fac site-ul asta de dating

Zuckerberg: Ma intreb cat de similara e treaba asta cu Facebook. Pentru ca, cel mai probabil, vor fi lansate in acelasi timp.

Zuckerberg: Doar daca renunt la site-ul de dating inainte sa le spun asta.

D`Angelo: Ha ha (rade)

Zuckerberg: Nu cred ca oamenii s-ar inregistra pe Facebook daca ar afla ca este vorba despre un site de dating. Oamenii sunt sceptici cand vine vorba despre datingul online.

Zuckerberg: Pe de alta parte, baiatul asta care se ocupa de site-ul de dating il va promova foarte bine. Ma intreb care este solutia ideala.

Zuckerberg: Cred ca Facebook ar atrage multi oameni daca nu va fi lansat in acelasi timp cu celalalt site. In cazul asta, ambele lucruri vor da gres si nimeni nu va iesi invingator. Vreo idee? Eventual care sa le consolideze pe amandoua.

D`Angelo: Sa le combinam intr-o platforma prietenoasa. Stanford are ceva asemanator, dar care functioneaza doar pentru ei.

Zuckerberg: Ma gandeam sa facem asta cu Facebook.

D`Angelo: Aha.

Zuckerberg: Urasc faptul ca trebuie sa fac asta pentru oameni. Cum nu-mi place sa lucrez in subordinea altora. Simt ca lucrul corect pe care trebuie sa-l fac este sa termin Facebook si sa astept pana in ultima zi cand, teoretic, ar trebui sa termin site-ul lor, iar apoi sa abordez o atitudine de genu` „Uite, ideea voastra nu este foarte brilianta. Daca vreti sa va alaturati mie in treaba asta, puteti s-o faceti. In felul asta, o sa va ajut si eu mai tarziu cu platforma voastra”. Crezi ca e o ticalosie sa procedez asa?

D`Angelo: Cred ca ar trebui pur si simplu sa te descotorosesti de ei.

Zuckerberg: Treaba este ca ei au un programator care ar putea termina site-ul si au si bani pentru promovare si restul. Dar stai asa... si eu am bani. Prietenul meu, care vrea sa fie sponsor, este seful unei societati de investitii. O duce foarte bine, are multi bani.

D`Angelo: lol (rade)

Sursa: incont.ro

Share articol: