Netflix a dezvăluit recent planurile de a adăuga încă aproximativ 50 de titluri la biblioteca sa de jocuri până la sfârșitul anului, astfel încât compania pare să fie hotărâtă să se impună pe piața jocurilor video. Problema este că oamenii fie nu știu că pot juca jocuri mobile gratuit dacă sunt abonați la serviciu, fie pur și simplu nu sunt atrași de această opțiune. 

CNBC relatează că jocurile pentru mobil pe care Netflix le oferă acum gratuit au fost descărcate în total de 23,3 milioane de ori și au o medie de doar 1,7 milioane de utilizatori zilnici, potrivit Apptopia, o companie de analiză a aplicațiilor.

Pentru context, Netflix are peste 220 de milioane de clienți plătitori la nivel mondial, ceea ce înseamnă că nici măcar 1% dintre abonații săi nu joacă jocuri mobile. Partea bună a lucrurilor este că Netflix nu se aștepta la rezultate majore încă de la început, deoarece compania intenționează să experimenteze cu mai multe formate până când va găsi formula potrivită.

Acest lucru ar putea dura ani întregi, nu luni, deși ceea ce a realizat până acum este puțin dezamăgitor.
În prezent, Netflix oferă aproximativ 24 de jocuri mobile gratuite abonaților săi, majoritatea provenind de la studiouri cunoscute. Jocurile pot fi descărcate direct din aplicația mobilă Netflix sau le puteți căuta în magazinele de aplicații după denumire. 

____________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: