Unele platforme sociale limitează numărul de update-uri în ceea ce privește schimbarea numelui de utilizator, iar altele nu permit deloc acest lucru. Pe Instagram, însă, vă puteți modifica numele de utilizator oricând doriți, ori de câte ori doriți, prin doar câțiva pași. 

Există o diferență între numele de utilizator și numele care este afișat public celorlaltor persoane. Acesta din urmă se află pe pagina de profil, chiar sub fotografie. Nu este necesar să fie unic pentru și poate conține emoji și caractere speciale. Acesta poate fi schimbat de maximum două ori în decurs de 14 zile).

Pe de altă parte, numele de utilizator apare în partea de sus a profilului și la sfârșitul URL-ului. Acesta trebuie să fie unic pentru fiecare user în parte. De asemenea, este supus mai multor restricții: nu poate avea mai mult de 30 de caractere și poate conține doar litere, numere, puncte și linii. Dacă alegeți un nou nume de utilizator, îl puteți schimba înapoi în termen de 14 zile, în cazul în care acesta nu a fost revendicat de altcineva. Mai mult, procesul durează mai puțin de un minut și trebuie să parcurgeți doar câțiva pași simpli.

În primul rând, conectați-vă la contul Instagram în aplicația iOS sau Android și mergeți la pagina de profil. Apoi selectați „Editare profil”, opțiunea situată sub secțiunea „Bio”. Selectați „Nume de utilizator” și introduceți noul pseudonim. La final, confirmați prin bifa albastră din dreapta sus.

Dacă doriți să vă schimbați numele afișat celorlalți utilizatori, este necesar să-l tastați în câmpul „Name” („Nume”).

După cum am menționat mai sus, nu este posibil ca noi useri să folosească pe Instagram același nume, iar dacă pseudonimul ales este deja utilizat, Instagram te va anunța înainte de finalizarea procesului.

De asemenea, dacă numele de utilizator dorit nu este disponibil, puteți încerca să adăugați numere sau alte tipuri de caractere pentru a-l personaliza. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: