O companie numită Notch vă poate asigura acum contul de Instagram începând cu 8 dolari pe lună. Serviciul este destinat în primul rând celor care își câștigă existența prin prezența lor online. 

Asigurarea acoperă în prezent doar hacking-ul, ceea ce înseamnă că veți primi bani doar dacă cineva v-a spart contul de Instagram și ați pierdut accesul la el. Dar în viitor este posibil să acopere și suspendările de cont.

În ceea ce privește modul în care Notch calculează care va fi plata lunară, reprezentanții companiei au precizat că iau în considerare lucruri precum regiunea de unde provine publicul tău, numărul de urmăritori, engagementul, câte postări pe lună încarci de obicei și câte dintre ele sunt sponsorizate. Toate aceste lucruri combinate ajută Notch să determine „valoarea" contului tău și, astfel, suma de bani pe care trebuie să o plătești lunar pentru asigurare.

Trebuie să menționăm că Notch ar putea supraestima sau subestima veniturile unui creator. Influencerii și comunitățile lor diferă destul de mult, iar engagementul poate fi, de asemenea, variabil în funcție de public.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: