Aplicatia Voyo.ro, care le ofera utilizatorilor acces la filme, seriale si emisiuni TV, a devenit disponibila din luna septembrie pe televizoarele Samsung SMART TV.

Abonatii au acces la continutul premium oferit de Voyo.ro direct pe televizor, intr-o aplicatie cu peste 500 de filme si seriale, dar si emisiuni difuzate in avans fata de TV. 

Pentru a accesa produsele Voyo.ro pe SmartTV, utilizatorii trebuie sa isi faca mai intai cont si abonament pe laptop sau desktop PC.

Ce ofera in plus un Smart TV? Numit gadgetul anului 2012 de publicatia Bild, Smart TV-ul este tot mai cautat: peste 15% dintre televizoarele vandute in acest an sunt din aceasta categorie.

In Romania, liderii pietei locale deschid o noua era, alegand sa vanda din luna septembrie numai televizoare smart. Ceea ce atrage si mai multi consumatorii este includerea serviciilor de video-on-demand precum Voyo.ro.

Utilizatorii vor putea urmari in avans fata de difuzarea la televizor productiile locale ProTV sau seriale romanesti in sistem simulcast si catch-up. Biblioteca este imbogatita in mod constant cu nou continut, iar pana la finalul anului 2012 oferta este asteptata sa creasca la peste 1.000 de titluri. Abonamentul la serviciile Voyo are o valoare de 3,72 euro pe luna (TVA inclusa).

Sursa: StirileProTv

Share articol: