Începând din acest weekend, Facebook introduce o funcționalitate interesantă care îi va atrage pe pasionații de muzică. 

Este vorba despre adăugarea pe platformă a clipurilor video oficiale. Deocamdată, lansarea se va produce doar în Statele Unite și este realizată în parteneriat cu Sony Music Group, Universal Music Group, Warner Music Group, dar și cu alte case de producție ceva mai mici.

Astfel, utilizatorii americani vor putea acum să găsească pe Facebook Watch clipuri video oficiale ale artiștilor favoriți, iar compania a creat un tab nou dedicat numit „Music” acolo unde fanii pot descoperi playlist-uri tematice care, pe măsură ce trece timpul, se vor adapta stilului propriu. La fel ca pentru orice alt clip video de pe Facebook, utilizatorii vor putea să reacționeze, să lase comentarii, să împărtășească respectivul video și vor regăsi clipurile preferate și în News Feed, în funcție de artiștii pe care îi urmăresc.

Pentru următoarele săptămâni Facebook promite și câteva exclusivități de la J Balvin, Karol G, Sebastian Yatra, Alejandro Fernandez, Calibre 50 sau Lele Pons. Deocamdată nu există informații referitoare la extinderea funcționalității și în alte părți ale lumii. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: