Facebook Dating a fost prezentat în urmă cu ceva timp, însă aceasta nu a fost disponibil și la noi în țară până astăzi. 

Facebook a lansat noul serviciu la nivel european și, pe lângă România, acesta a devenit disponibil în țări precum Belgia, Olanda, Marea Britanie, Italia sau Spania. Ca să folosești serviciul nu trebuie să instalezi altă aplicație.

Facebook Dating poate fi utilizat în cadrul rețelei de socializare, iar crearea profilului de Dating se realizează foarte ușor.

Poate cea mai interesantă funcție se numește „Secret Crush” și le va permite utilizatorilor să afle dacă o anumită persoană pe care o cunosc pe Facebook îi place. Facebook Dating nu va sugera prietenii de pe Facebook ca fiind potențiale potriviri. Însă, cei care aleg să folosească Secret Crush, pot selecta până la nouă dintre prietenii de pe Facebook sau de pe Instagram de care sunt interesați. 

Atunci când persoana de care un utilizator este interesat îl va adauga pe acesta în lista Secret Crush, este o potrivire! În cazul în care persoana care vă interesează nu este pe Dating, nu se va crea o listă Secret Crush și nu veți fi plasat în lista lor – iar persoana respectivă nu va ști că ați introdus numele ei.

Facebook se va folosi de funcția Stories pentru a le permite utilizatorilor să împărtășească momente din viețile lor, de asemenea și funcțiile de evenimente sau de grupuri. Poți găsi pe cineva care este interesat de gătit și care face parte din grupuri comune, de exemplu.

Nu în ultimul rând, Facebook pune la dispoziție apelurile video, iar atunci când utilizatorii sunt gata să treacă la următorul nivel pot face conversații video.

Ca să ai acces la Facebook Dating trebuie să-ți actualizezi aplicația apoi să alegi din meniu Facebook Dating și să-ți faci un profil.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: