Uilizatorii din lumea intreaga au acces la Timeline! Cum sa ti-l instalezi in 2 pasi simpli.

Peste 800 de milioane de membri ai retelei de socializare Facebook pot renunta la profilul lor pentru a adopta noul design Timeline, care schimba radical felul in care se vede informatia.

"Este un mod de a spune toate povestile importante din viata ta intr-o singura pagina", a explicat cofondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, atunci cand a anuntat noul Timeline.

Modul de vizualizare expune toate update-urile pe care o persoana le scrie pe Facebook din momentul in care isi face cont. 

Pe langa o poza mare sus si informatiile importante sub aceasta, Timeline cuprinde si un sidebar in care apar anii in ordine cronologica, pentru a vedea ce a postat un user pe site la un anumit moment din timp, cu cine s-a imprietenit si altele. Timeline include chiar si o harta unde oamenii pot spune pe unde s-au plimbat.

Facebook a anuntat astazi ca utilizatorii din lumea intreaga pot trece la noul Timeline. Dupa ce vor face asta, vor avea 7 zile la dispozitie pentru a-si studia propriul Timeline si a decide daca anumite poze sau postari ar trebui pastrate sau ascunse vederii celorlalti.

Pentru a avea acces la Timeline, trebuie doar sa dai click pe pagina Introducing Timeline, apoi sa pe butonul verde Get Timeline.

Sursa: cnet

Share articol: