Facebook a ajuns din nou un subiect controversat in lumea internetului, dupa ce a decis sa schimbe mailul utilizatorilor, fara ca acestia sa fie instiintati.

Facebook a schimbat extensia mailului utilizatorilor sai, din @yahoo.com, spre exemplu, devenind @facebook.com. Aceasta schimbare poate fi reparata oricand de catre orice utilizator, insa multi nici nu stiu ca s-ar fi produs in primul rand, noteaza Daily Mail, citat de stirileprotv.ro.

Site-urile importante din Statele Unite au remarcat insa aceasta shimbare tacuta facuta de Facebook si au luat atitudine. Forbes, dar si Gizmodo au scris despre ultima modificare.

"Nu faceti iar asa ceva", a scris Gizmodo, unul dintre cele mai importante site-uri dedicate lumea IT-ului si a gadgeturilor.

"Am anuntat din aprilie ca vom updata adresele de email din Facebook. Oamenii vor putea sa-si aleaga ce adresa de mail vor sa-si afiseze pe timeline", a declarat purtatorul de cuvant Facebook.

Nu este insa prima oara cand Facebook ia decizii numite de Daily Mail "mutari tip Big Brother".

"Reteaua de socializare a lansat si noua aplicatie in aceasta saptamana care foloseste semnalul GPS al telefonului pentru a gasi prieteni si noi prieteni in vecinatatea ta. Friendshake iti va face cunostinta cu utilizatorii care se afla in preajma ta prin oras. Unii ar putea considera ca aceasta aplicatie invadeaza spatiul privat.", noteaza Daily Mail.

Share articol: