Ai multe intrebari de pus daca vrei sa te bagi in afaceri si nu stii cine ar putea sa-ti dea cel mai bun raspuns? Quora este o varianta care ar putea sa te satisfaca.

Proiectul Quora a aparut in 2009, cand Adam D'Angelo, un fost angajat de la Facebook si Charlie Cheever au decis sa se puna pe treaba si sa infiinteze o companie care astazi, la numai 3 ani, valoreaza aproape jumatate de miliard de dolari.

Adam D'Angelo a pus in 2009 la bataie 20 de milioane de dolari ca sa porneasca afacerea Quora pe piata.

Conform Business Insider, astazi "Quora este considerat site-ul cu cel mai util continut de pe internet", iar investitorii sustin ca toata afacerea va ajunge in curand la o valoare de 1 miliard de dolari, foarte probabil din 2013.

Pentru cei care cauta raspunsuri destepte la probleme in afaceri, pentru cei care vor sa porneasca un proiect on-line, Quora este mediul perfect pentru a oferi raspunsuri la intrebarile care le dau batai de cap tuturor la inceput.

Conform Business Insider, chiar si Mark Zuckerberg s-a folosit de Quora, inainte ca Facebook sa achizitioneze Nextstop.

"Am vrut ca prin Quora oamenii sa impartaseasca intre ei cunostinte despre tot felul de lucruri.

"In trecut, nu a existat foarte multa informatie de incredere pentru cei care doreau sa deschida afaceri mici pe interenet. Informatia este cea foarte valoroasa in general.

"Nu ma intereseaza sa atrag persoane importante in Quora in acest moment, vreau numai sa atrag informatie de calitate.

"Site-ul atrage de unul singur oameni de calitate, nu trebuie sa ii selectez eu.", a declarat Adam D'Angelo pentru Business Insider.

YODA pe Faceook! LIKE si stii tot ce se intampla in tehnologie!

Share articol: