Tinerii pot face stagii pe perioada verii, iar cei mai buni dintre ei au sansa chiar sa ramana in companie.

Firmele romanesti nu mai au rabdare se astepte pana cand programatorii isi termina scoala. Mai multe companii importante la noi le ofera studentilor stagii de pregatire pe perioada verii. Vor sa stranga, astfel, toata crema universitatilor de la noi. Iar tinerilor le surade ideea.

Peste 500 de studenti din capitala au participat in weekend la evenimentul „Stagii pe bune”, unde au aflat ce oportunitati au. Seria evenimentelor continua sambata, la Iasi, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza.

Cei care isi doresc un internship la o companie din tehnologie pot intra si pe platforma stagiipebune.ro. unde se pot inscrie pana pe 26 aprilie.

Printre companiile care cauta tineri sunt Bitdefender, 4PSA, Adobe, Intel, Teamnet, Ubisoft, VMWare, Advahoo, Eau de Web, Endava, IBM, Kapsch sau Zitec. Cele mai multe dintre acestea aloca mentori care sa ii sprijine pe studenti pe perioada practicii.

Studentii din anii terminali isi pot face lucrarea de licenta cu un specialist din firma

Internshipurile presupun de la dezvoltare de noi feature-uri si produse, pana la scriere, testare de cod si lucru in echipafolosind metodologii moderne. In plus, studentii din ani terminali pot continua sa lucreze alaturi de companii si prin realizarea de lucrari de diploma impreuna cu acestea, inclusiv prin intermediul unor burse.

Peste 400 de pozitii de stagiu sunt inscrise in acest moment pe platforma „Stagii pe bune”, iar companiile care ofera oportunitati pentru studenti in domeniul IT&C pe durata verii pot continua sa se inscrie pana pe 7 aprilie.

Tinerii care doresc sa castige experienta profesionala de calitate pe durata verii lucrand alaturi de unii dintre cei mai doriti angajatori din domeniul IT&C pot aplica pentru una dintre pozitiile disponibile pana pe data de 26 aprilie pe platforma stagiipebune.ro.

Share articol: