O treime dintre locuitori au o adresa de e-mail, 20% au un smartphone, iar unul unul din sapte - cont pe Facebook

Internetul a atins anul trecut un numar impresionant de 2,4 miliarde de utilizatori, aproximativ o treime din populatia planetei.

Google, cel mai popular motor de cautare, a inregistrat 1300 miliarde de cautari in 2012.

Aproximativ unul din trei locuitori de pe Terra are un cont de e-mail, numarul total fiind de 2,2 miliarde de adrese. Gmail ramane serviciul cu cel mai mare numar de conturi, inregistrand un total de 425 de milioane.

Numarul total al posesorilor de smartphone-uri in 2012 a fost 1,3 miliarde.

Facebook a depasit anul trecut pragul de 1 miliard de utilizatori (octombrioe 2012), ce au dat 2,7 miliarde de Like-uri pe zi si au incarcat 7 PB (petabytes) de imagini pe luna. Twiiter a depasit 200 de mii de utilizatori ce au dat 175 milioane de tweet-uri pe zi, iar Google+ a inregistrat 5 miliarde de accesari "+1" pe zi.

Numarul site-urilor a atins anul trecut un total de 634 milioane. Au fost inregistrate 246 milioane de domenii, din care 100 de milioane cu extensia .com.

Media de vizionare a clipurilor pe YouTube a fost de 4 miliarde de ore in fiecare luna. Clipul video "Gangnam Style" al artistului sud-coreean PSY este cel mai vizionat din istoria YouTube, inregistrand peste 1 miliard de accesari in doar sase luni.

Sursa: Mashable

Share articol: