In timp ce patronul Facebook se bucura de luna de miere in Italia, alaturi de sotia lui, actiunile retelei de socializare sunt la pamant.

Insa mult mai greu resimt pierderile micii investitori, care ii cer lui Mark Zuckerberg sa se intoarca acasa "pana nu se scufunda corabia". Nu degeaba se spune ca in viata nu poti sa le ai pe toate, potrivit stirileprotv.ro.

Daca in dragoste ii merge din plin, pe plan financiar fondatorul Facebook are numai dureri de cap. Dupa ce actiunile retelei de socializare au intrat in picaj, averea lui a scazut in nici doua saptamani cu vreo 5 miliarde de dolari. Iar in Italia, proaspatul mire a ramas fara bani de buzunar pentru ca, aparent, n-a stiut sa se descurce cu un bancomat din Capri.

Dupa cateva tentative nereusite, Mark, de 28 de ani, si sotia lui, Priscilla Chan, cu un an mai tanara, au plecat sa-si incerce norocul in alta parte. Acasa, insa, micii investitori cer explicatii, dupa ce banii lor s-au dus pe apa sambetei.

O multime de mici investitori si-au pus speranta in el, in compania sa, in viziunea companiei si acum sperantele lor s-au naruit. Un investitor, si ca el multi altii, a cumparat actiuni la pretul de 34 de dolari unitatea, iar banii lor s-au evaporat pentru ca un titlu Facebook a ajuns a fie tranzactionat cu putin peste 28 de dolari.

Tacerea lui Zuckerberg inrautateste si mai mult lucrurile. Henry Blodget, editor sef Business Insider:

"Este presedintele companiei, capitanul unei corabii care a intrat in ape periculoase, iar capitanul trebuie sa demonstreze ca e la comanda, stapan pe situatie si tine situatia e sub control."

Asa ca toata lumea asteapta explicatii de la fondatorul Facebook, pentru deriva retelei de socializare dupa fulminanta intrare pe bursa.

Share articol: