TikTok își actualizează încă o dată funcțiile de livestreaming, iar de data aceasta cele mai mari schimbări apar în categoria celor care nu se mai pot uita la clipurile video live. 

Pentru început, actualizarea le permite acum utilizatorilor TikTok Live să găzduiască transmisiuni doar pentru adulți. Opțiunea va fi disponibilă în „următoarele săptămâni" și e de menționat că nu este o alternativă la OnlyFans, pentru că politicile TikTok interzic în continuare conținutul sexual explicit.

De asemenea, serviciul de socializare video ridică vârsta minimă pentru gazde de la 16 la 18 ani începând cu 23 noiembrie. TikTok prezintă această măsură ca fiind o extindere logică a restricțiilor sale privind conținutul pentru adolescenți, dar vine, de asemenea, în urma unor abuzuri comise folosind rețeaua de socializare.

TikTok introduce, de asemenea, o nouă funcție numită Multi-Guest, prin care un host poate acum să invite până la cinci alți participanți. Acest lucru poate fi util pentru creatorii profesioniști care doresc să difuzeze emisiuni cu drepturi depline, dar ar putea fi util și pentru orice streamer care dorește să aducă mai mulți prieteni într-o conversație.

TikTok se confruntă cu presiuni guvernamentale pentru a implementa astfel de filtre de audiență. Oficialii americani și britanici sunt îngrijorați că rețeaua socială ar putea dăuna copiilor, fie prin promovarea unui comportament nesănătos, fie prin punerea în pericol a vieții private. Restricțiile de vârstă nu vor împiedica neapărat abuzurile legate de transmisiunile în direct, dar ar putea indica faptul că TikTok abordează probleme cheie.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: