Noul sistem de operare lansat de Microsoft difera mult de versiunile precedente.

Utilizatorii obisnuiti se descurca cu Windows 8, spune directorul executiv Julie Larson-Green de la Microsoft. Datele colectate automat de la cei care si-au instalat noul sistem de operare arata ca lumea face fata schimbarilor cu succes, sustine ea, "sustem increzatori", scrie Mashable.

"Pana acum am vazut lucruri incurajatoare", spune Larson-Green, a carei echipa primeste zi de zi munti de date de la persoane care folosesc Windows 8. Toti utilizatorii care doresc, se pot inscrie in acest program care are drept tinta imbunatatirea softului.

Windows 8 a insemnat o schimbare radicala a sistemului de operare de la Microsoft, folosit in toatal de 1,3 miliarde de persoana. N-a mai fost o evolutie atat de puternica din 1995, cand lumea a dat versiunea 3.11 pe Windows 95, care folosea in premiera butonul de start.

Unele lucruri simple si de bun simt pe care le ofereau versiunile precedente de Windows se pot dovedi greu de accesat. Oricat de absurd ar parea, o problema pe care au intalnit-o primii useri este ca nu au stiut cum sa dea Shut Down, drept urmare au aparut o multime de video-uri pe YouTube cu tutoriale pe aceasta tema:

Noul sistem de operare vine cu inca o noutate, asa-numitele Charmuri, pe care le introduci in scena miscand degetul de la dreapta la stanga in partea dreapta a ecranului.

Share articol: