Noua generație de telefoane, 5G, este mai performantă și surprinzătoare. Cu toate acestea, încă vorbim despre fragilitatea lor la capitolul display, touch, sensibilitate la accidentări. 

Ce-i drept, există soluția asigurărilor, însă dacă nu este o idee bună să plătești lunar o taxă doar pentru protecția smartphone-ului tău poate că o husă rămâne o alegere clasică, dar eficientă. Alege însă pe cele specifice telefonului și cumpărate de la surse sigure. GSM Net pune la dispoziție zeci de modele de huse pentru Galaxy S20 și te vor încânta toate, atât din punct de vedere al calității, cât și al prețurilor.

Samsung S20 este considerat un smartphone premium, așadar merită protecție pe măsură. Chiar dacă are Gorilla Glass 6, asta nu înseamnă că te vei rezuma la ideea de a nu alege o folie de protecție sau chiar un model din gama de huse Galaxy S20 care să protejeze și ecranul.

Ține cont personalitatea smartphone-ului și alege ceva compatibil

Samsung S20 este performant, compact și elegant și vine în note de curcubeu, în culori vibrante. Ținând cont de aceste puncte pro, trebuie să îi alegi o husă care nu îi pune într-un con de umbră avantajele. Așadar vei dori o husă ușoară, transparentă sau poate chiar una colorată precum tonul de culoare al carcasei sale. Vezi aici opțiuni atractive!

Alege de la GSM Net variante de calitate. Acestea sunt selecții originale, de la producători ai nișei pe care îi apreciem, Oem, Ringke sau Dux Ducis. Vei găsi o paletă destul de vastă de culori, variante din piele, poliuretan, dar cele mai multe din TPU.  Pentru această gamă de smartphone-uri producătorii de huse ne recomandă variantele back cover, view cover sau book cover - adică cele care protejează integral și spatele și fața telefonului, menținând însă accesul la porturi, cu decupaje la butoane de asemenea.

Dacă ținem cont de încărcarea lentă, unul din puținele aspecte de care se plâng utilizatorii cu privire la acest tip de smartphone, te va interesa cu siguranță să ai o husă ce are decupaje fidel create după construcția telefonului. Adică să nu ai niciun inconvenient când îi pui cablul, mai ales ținând cont de frecvența acestui gest.

Bucură-te de ecranul Infinity-O

Samsung știe cum să te cucerească și la capitolul display Galaxy S20 se bucură de un ecran cu margini plate, mai captivant pentru orice ai face cu telefonul, fie vizionezi filme, clipuri sau ești în conversații cu cei dragi.

Protejează ecranul și de altfel întregul telefon cu o husă clear view. Îți permite să menții telefonul în poziție optimă pentru vizionari, acționează ca un soi de suport și este de tip view cover. Poți vedea notificările cu tot cu husa ce îl acoperă.

Comandă online de la gsmnet.ro

GSM Net este unul din acele e-shop-uri ce îți aduc mai aproape accesoriile gsm de care ai nevoie. Huse, folii, încărcătoare, căști și alte accesorii sunt la un click distanță. Sunt 100% originale și de calitate, fiecare achiziție de aici vine la pachet cu o garanție a produsului.

Află despre ofertele curente și comandă online husa dorită. Detalii în cadrul paginii oficiale.

Share articol: