Afla aici cum poti face o excursie virtuala si experimenta senzatii 3D

"Getting directions" este una dintre cele mai populare facilitati pe Google Maps, fie ca mergem cu masina, pe jos sau cu blicicleta. De cateva zile Google a lansat o noua facilitate ce permite o calatorie in format 3D similar unui zbor cu elicopterul.

Pentru a vizualiza un traseu sunt necesare introducerea celor doua puncte: plecare (A) si destinatie (B), selectarea butonului "Get directions" ce va afisa in partea stanga drumul optim intre A si B, apoi selectarea butonului "3D" din dreptul "Driving directions to A, B" si suntem gata de o calatorie cu elicopterul in format 3D.

"Zborul" poate fi oprit prin selectarea butonului de pauza din stanga-jos sau printr-un simplu click pe ecran. Continuarea se face prin selectarea butonului play situat in in stanga in partea de jos. Pot fi explorate si imprejurimile prin selectarea zonelor respective.

Un exemplu in acest sens este o excursie virtuala pe Transfagarasan (DN7C) dinspre nord catre sud din cumuna Cartisoara (Judetul Sibiu) peste masivul muntos Fagaras din Carpatii Meridionali pana in comuna Bascov (Judetul Arges): click aici!


Sursa: google-latlong.blogspot.com


Citeste si:

Care e drumul cel mai liber? Iti spune Google Maps

Cu Google nu te pierzi. Serviciul "Navigare cu harti" acum si in Romania

Google Maps afiseaza in timp real cum circula autobuzele si trenurile

Aplicatii iPad in loc de harti clasice pentru piloti

VIDEO Google lanseaza harta 3D a corpului uman!

Share articol: