Baietii de la Atypical Games sunt cunoscuti pentru jocurile premium de lupta cu avioane si tancuri. De data asta, insa, vor incerca si ceva nou

Romanii de la Atypical Games au lansat Radiation Island, primul joc de supravietuire. Aplicatia poate fi descarcata din App Store, si este un simulator care ii poarta pe gameri intr-o realitate alternativa. Totul face parte dintr-un experiment misterios si ai nevoie de inteligenta si de inventivitate ca sa supravietuiesti.

Un al doilea joc va fi anuntat de Atypical Games in a doua parte a anului. Acesta va fi de tip transformers.

Cei de la Atypical Games sunt recunoscuti in special pentru simulatorul de zbor Sky Gamblers: Storm Raiders, pentru care au obtinut distinctia Apple Design Award, in 2013. Seria Sky Gamblers este cel mai puternic IP de pe mobil, la nivel mondial, pe segmentul jocurilor premium de luptă cu avioane.

Sky Gamblers: Storm Raiders a avut peste 5 milioane de descarcari si 110 milioane sesiuni de joc. Adunand timpii jucati la nivel mondial, in 24 de ore, Storm Raiders a inregistrat cel mai bun scor pe 25 august 2013, cu un total de 45 de ani si 7 luni.

Pentru acest an, compania doreste sa isi mareasca echipa cu cel putin 10 angajati, astfel ca este in cautare de specialisti pentru departamentele de programare si design. Mai mult, Atypical are si un program de internship in parteneriat cu Facultatea de Automatica a Universitatii Politehnice din Bucuresti.

Compania isi propune sa isi dubleze cifra de afaceri in 2015 comparativ cu 2014, an in care aceasta a fost de 2,1 milioane dolari. Cifra de afaceri a fost realizată in proportie de 50% din Battle Supremacy, 30% din Sky Gamblers: Storm Raiders si 15% din Sky Gamblers: Cold War. Cele mai mari vanzari au fost in SUA, 50%. Europa are 25%. Romania a reprezentat 0.02% din totalul afacerilor Atypical Games in 2014.

Share articol: