Chiar daca specialistii in online sustin ca nu se pot modifica absolut toate inregistrarile facute o persoana din online, exista cateva site-uri care se lauda ca pot face asta.

Nu se poate concepe viata fara internet, este foarte adevarat, numai ca, la un moment dat, se prea poate ca unii dintre utilizatorii acestuia vor sa faca un pic de "curatenie" in online. Se poate face acest lucru? Cinci site-uri se lauda ca da!

 

SocialSafe

Este un site care ofera o aplicatie cu ajutorul careia utilizatorul isi poate vedea toata activitatea in retelele de socializare la un loc, fie ca e vorba fotografii postate, de statusuri scrise sau noi prietenii. Aplicatia ofera acest serviciu contracost daca este vorba de mai mult de 4 conturi in retelele de socializare.

 

SimpleWash

Site-ul scaneaza profilul de Facebook sau Twitter al utilizatorului, semnalizand posibilele cuvinte care ar putea dauna acestuia. De asemenea, elimina tag-ul persoanei din fotografiile 'dubioase'.

 

Tweet Eraser

Este un serviciu care sterge 350 de "tweet"-uri pe ora sortate pe cuvinte cheie sau hashtag-uri. Este mult mai rapid decat stergerea manuala a acestora.

 

My permissions

Aplicatia de pe acest site afiseaza toate tertele persoane (acele persoane care vizualizeaza un cont fara sa fie 'prieten' cu posesorul, ci 'prieten' cu unul dintre 'prietenii' acestuia) care au acces la conturile de Facebook si Twitter ale utilizatorului. Astfel, este mult mai usor sa se modifice drepturile de accesare ale acestor terti. 

 

Qnary

Este un site care il ajuta pe utilizator sa-si vada "amprenta digitala" (cu ce alte site-uri sunt legate site-urile acestuia), dar si cum este perceput acest utilizator (sau afacerile sale) in mediul online.

Share articol: