Creative Monkeyz, Doza de Has, 10 Lucruri si Sector 7 impreunacu Nimic Nou vor participa la cea de-a doua editie a East European Comic Con, care are loc in perioada 9-11 mai, la București.

Au mai ramas cateva zile pana la editia din acest an a East European Comic Con Romania, eveniment care reuneste pasionatii de supereroi din tara noastra. Ii veti putea vedea pe pe Jason Momoa (Game of Thrones, Stargate: Atlantis), Mark Sheppard - foto sus (Supernatural, Dr. Who) si Natalia Tena (Game of Thrones, Harry Potter). De la evenimentul din acest an nu vor lipsi nici supereroii Internetului. 

Creative Monkeyz sunt faimosi pe Internet datorita continutului original, amuzant, util si creativ. Site-ul lor are foarte multe tutoriale din Suita Adobe, dar piesa lor de rezistenta este sustinuta de divertismentul din show-uri precum: RObotzii, 3lăr, Piramida, Miez Recomand.

Doza de Has selecteaza pentru internauti cele mai amuzante situatii de pe Youtube, iar acestea sunt comentate intr-un mod unic de Mikey H., pilonul Dozei de Has.

10lucruri au devenit celebri pe Internet prin faptul ca reusesc sa explice orice situatie un exact 10 pasi. De pe canalul lor de YouTube am aflat care sunt cele 10 lucruri pe care nu trebuie sa le spui dupa o despartire, care sunt tipurile de colegi de liceu sau de facultate, ce feluri de bautori exista sau ce nu spun romanii cand se uita la televizor.

Sector 7 e un grup de umor care abordeaza, in principiu, probleme sociale romanesti, precum numarul scăzut al tinerilor care scriu corect gramatical, care citesc carti sau care isi aleg modele sociale nepotrivite. In momentul de fata, Sector 7 colaboreaza cu Teo, cel care a fost la Deko Caffe si cu Radu „Piticigratis” Alexandru de la Catavencii pentru emisiunea online Nimic Nou.

Creative Monkeyz, Doza de Has, 10lucruri si Sector 7 impreuna cu Nimic Nou vor participa in calitate de invitati la Panels. In cadrul acestor Panels, se vor organiza sesiuni de intrebari si raspunsuri cu fanii.

A doua editie a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, in perioada 9-11 mai 2014. Biletele pot fi achizitionate de pe Myticket.ro, din reteaua Eventim, magazinele Diverta, Carturesti, Germanos, Vodafone, Orange, Domo.

Pentru informatii suplimentare legate de East European Comic Con 2014 ne puteți contacta la adresa de email: contact@comic-con.ro.

Share articol: