Warner Bros Discovery a organizat o conferință de presă privind rezultatele trimestrului al doilea, iar directorul general David Zaslav a confirmat noile planuri pentru platformele de streaming ale gigantului media. HBO Max și Discovery+ vor fuziona într-un singur serviciu care va fi disponibil din vara anului 2023.

Mișcarea se bazează pe problemele de performanță ale HBO Max, care a înregistrat scăderi regulate în timpul lansărilor mari. Zaslav a confirmat că Discovery+ va fi nucleul noii platforme de streaming datorită conținutului sale tehnologic superior, în timp ce întregul catalog HBO Max va fi preluat și el.

Warner Bros Discovery a raportat o pierdere netă de 3,4 miliarde de dolari în al doilea trimestru al anului, iar CEO-ul a confirmat planurile de reducere a cheltuielilor pentru noi proiecte. Warner a câștigat în ultimele trei luni un număr combinat de 1,7 milioane de abonați HBO Max și Discovery+ și se pare că a ajuns la 92,1 milioane de abonați la nivel global. De asemenea, compania a stabilit un obiectiv de 130 de milioane de abonați până în 2025.

____________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: