La competitia Intel Business Challenge Europe 2013 se pot inscrie persoane care vin cu proiecte in domeniul tehnologiei.

Tinerii pot intra in competitia Intel Business Challenge Europe 2013, organizata de compania americana in colaborare cu Junior Achievement Romania. La concurs se pot inscrie tineri cu idei de afaceri inovatoare bazate pe tehnologii din domenii ca software, aplicatii pentru telefonia mobila, electronica, robotica, energie si generare de energie, biotehnologie si nanotehnologie.

Competitia include si o sectiune speciala, Oameni si societate, dedicata antreprenorilor sociali care folosesc tehnologia ca un instrument pentru solutionarea unor probleme globale.

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa intre pe site-ul competitiei, www.intelchallenge.eu. 10 echipe din Romania vor avea sansa sa se califice in etapa urmatoare, in care vor primi mentoring, training intensiv si oportunităţi de networking cu experti si antreprenori internationali.

Pentru intrarea in finala europeana de la Dublin, echipele trebuie sa convinga juriul printr-un plan de afaceri si un scurt clip video de prezentare a conceptului pe care vor sa il dezvolte. Cei mai buni 3 din Europa vor fi recompensati cu premii in bani.

Participarea este deschisa tuturor tinerilor intre 18 si 34 de ani, studentilor si celor care au absolvit studii universitare sau postuniversitare in urma cu cel mult 4 ani. Inscrierile se fac pana pe 22 februarie.

Propunerile eligibile includ afaceri aflate atat in stadiul de concept, cat si startup-uri care nu au trecut de primele etape de atragere de finantare. 

Share articol: