Twitter anunță pe blogul său oficial că va începe să implementeze un nou mod de a experimenta videoclipurile, facilitând descoperirea conținutului video pe platformă.

Twitter introduce un nou numit „Immersive media viewer", care va reda videoclipurile într-o nouă vizualizare pe ecran complet. Aceasta va fi accesibilă prin simpla atingere/extindere a unui videoclip dintr-un Tweet. Utilizatorii vor putea să gliseze în sus din orice videoclip dacă doresc să descopere mai mult conținut vizual. Ulterior, se pot întoarce la feed-ul Twitter.

Twitter va afișa, de asemenea, mai multe videoclipuri în pagina „Explore” a aplicației. Utilizatorii vor vedea un nou carusel video împreună cu Tweeturi de interes în secțiunea „Videoclipuri pentru tine".

„Dorim să facilităm tuturor utilizarea serviciului nostru în modul cel mai potrivit pentru nevoile lor, iar videoclipurile reprezintă o parte importantă a acestui lucru”, au transmis reprezentanții Twitter.

Funcția va fi implementată pentru utilizatorii iOS care folosesc Twitter în limba engleză în următoarele câteva zile. Ultima dată când Twitter a încercat să încorporeze videoclipuri, a eșuat. Twitter a lansat Fleets în noiembrie 2020, pentru ca apoi să retragă funcția aproximativ 8 luni mai târziu. Cu acest anunț, nu pare că Twitter încearcă să își schimbe strategia de conținut, ci își dorește ca utilizatorii să încarce videoclipuri scurte, așa cum a făcut Instagram. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: