Desi nu are varsta legala pentru a juca seria Grand Theft Auto, Fred Pye primeste 2.000 de lire in fiecare luna datorita jocului!

O poveste incredibila vine din Marea Britanie. Fred Pye, un student de 17 ani, castiga 24.000 de lire din reclame datorita filmuletelor uploadate pe Youtube cu el jucand Grand Theft Auto V, ultimul joc din serie, in ciuda faptului ca nu are varsta legala pentru a se juca (limita este de 18 ani datorita violentei si scenelor de tortura).

Incepand cu anul 2012, el a strans peste 25 de milioane de vizualizari pe canalul sau de YouTube si are peste 138.000 de abonati. El ofera sfaturi gamerilor in jocuri gen actiune-aventura.

Pye le-a povestit celor de la Daily Mail cum a ajuns sa aiba atat de mult succes: "Mi-am lansat canalul de YouTube acum 2 ani si jumatate, era doar de amuzament si am inceput sa pun clipuri din Call of Duty. Prietenii au crezut ca e amuzant si m-au ironizat insa numarul de vizualizari continua sa creasca. Cand GTA V a fost lansat, a revolutionat lumea jocurilor; grafica si tot ce tinea de joc era mult mai bun decat orice fusese inainte. Rockstar, compania din spatele seriei, a transformat-o intr-un succes si m-am gandit sa fac clipuri si pe seama jocului si asta am facut". Pye posteaza clipuri ajutatoare, dar si altele care ii ajuta pe gameri sa gaseasca anumite obiecte si obiective ascunse.

"Am primit un raspuns grozav din partea comunitatii, maijoritatea oamenilor multumindu-mi pentru ca i-am ajutat sa termine jocul mai rapid. Poate sa ocupe mult timp pentru ca sunt necesare aproximativ 3 ore pentru fiecare clip, dar merita pentru ca atunci cand cresc vizualizarile, cresc sponsorizarile" spune Pye.

Share articol: