Serviciul cu peste 13 milioane de utilizatori permite acum editarea imaginilor si sunetelor care pot fi incarcate de catre utilizator. Materialul nu poate fi mai lung de sase secunde.

Noua versiune a aplicatiei pentru Android vine cu imbunatatiri care exista deja in versiunea pentru iOS dar are, suplimentar, functia de zoom. In comunicatul oficial de lansare se arata ca cele doua aplicatii (cea pentru Android si iOS) nu sunt in perfecta sincronizare dar ca aceasta problema sa ve rezolva curand.

Inginerii care au lucrat la Vine, noua versiune, sustin ca in urmatoarele saptamani se vor face mai multe update-uri, printre acestea aflandu-se si folosirea camerei frontale a telefonului, dar si atasarea de mentiuni si hashtaguri materialelor, dar si alte specificitati destinate doar aplicatiei pentru Android. Materialele realizate cu ajutorul Vine vor putea, de asemenea postate pe Facebook.

Vine a fost cumparat de Twitter in luna ianuarie a acestui an, utilizatorii aplicatiei putand incarca materialele direct pe contul din reteaua de microblogging. Compania a realizat cateva animatii cu celebrul Snoopy, in colaborare cu Khoa Phan, in speranta realizarii unui film de lung metraj "Peanuts".

Share articol: