Microsoft a lansat oficial Windows 11, la nivel mondial. Update-ul este gratuit pentru utilizatorii care folosesc acum Windows 10 pe PC-uri compatibile. 

Pentru a începe să folosiți Windows 11, trebuie să așteptați ca actualizarea să devină disponibil, prin intermediul Windows Update. Dacă PC-ul întrunește toate criteriile necesare, atunci ar trebui să primiți o notificare prin care sunteți anunțați că Windows 11 este gata de descărcat sau că el va fi disponibil în perioada următoare, sub forma unui update de sistem.

Cealaltă opțiune este să descărcați Windows 11 Download Assistant de la Microsoft. Acesta funcționează asemănător cu cel pe care compania l-a implementat pentru Windows 10. Astfel, tool-ul va descărca actualizarea pentru voi și apoi puteți începe procesul de update oricând sunteți pregătiți.

Prin intermediul site-ului puteți descărca și un tool care să vă permită să realizați o copie pe un USB a noului sistem de operare. De asemenea, puteți opta și pentru descărcarea unui fișier ISO, pe care să-l puneți apoi pe un DVD, pentru o instalare „clasică”.

Windows 11 aduce o serie de schimbări în platformă, inclusiv o nouă interfață de utilizare, un taskbar actualizat și un meniu de Start nou, Widget-uri, un nou magazin de aplicații Microsoft Store cu suport pentru Android în viitor, dar și DirectStorage, Auto HDR și multe altele. 

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: