Netflix a aprobat un reality-show TV numit „Squid Game: The Challenge", care va pune 456 de concurenți unul împotriva celuilalt într-o serie de jocuri inspirate din serial.

La bătaie este pusă o recompensă de 4,56 milioane de dolari - despre care Netflix spune că este cel mai mare premiu în bani din istoria reality TV.

„Miza este mare, dar în acest joc cea mai rea soartă este să pleci acasă cu mâna goală", a transmis marți compania într-un comunicat.

Netflix a deschis castingul pentru emisiune pentru vorbitorii de limbă engleză din întreaga lume. Filmările vor avea loc în Marea Britanie. Serialul este co-produs de firmele de producție Studio Lambert și The Garden.

Lansat în 2021, „Squid Game" a devenit rapid un succes internațional. Este cel mai urmărit serial Netflix din toate timpurile, oamenii dedicându-i 1,65 miliarde de ore de vizionare în primele 28 de zile de la lansare.

Cu acțiunea plasată în Coreea de Sud, „Squid Game" prezintă 456 de jucători aflați în dificultate financiară care își riscă viața prin diverse jocuri pentru copii, dar cu un scenariu mortal, pentru a câștiga un premiu mare în bani. Hwang Dong-hyuk, creatorul emisiunii, s-a inspirat pentru acest show din dificultățile pe care le-a întâmpinat propria familie după criza financiară din 2008. Un al doilea sezon este acum în lucru în mod oficial.

Netflix a declarat că „Squid Game: The Challenge" va conține jocuri din serialul original, precum și câteva „completări noi și surprinzătoare", dar bineînțeles, fără ca provocările să devină periculoase. Acesta va cuprinde în total 10 episoade.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro:

Share articol: