Serialul "Powers", bazat pe o revista de benzi desenate, va avea 10 episoade de cate o ora fiecare, toate disponibile pentru abonatii Sony PlayStation Network.

Lovitura pe care a dat-o reteaua Netflix cu patru seriale destul de apreciate (printre care si "House Of Cards") i-a pus pe ganduri pe mai multi care doresc sa "muste" din piata continutului video original dedicat exclusiv mediului online. Daca Amazon testeaza apele cu un serial, un altul fiind in pregatire, Sony planuieste la randul sau un film disponibil pe PlayStation.

Astfel, compania japoneza Sony va realiza un prim sezon de 10 episoade, fiecare cu durata de o ora, din serialul "Powers", inspirat din benzi desenate. Sony Pictures a dorit dezvoltarea acestui proiect inca din 2001, dar au amanat productia pentru 2012, pentru ca acum sa ajunga in online ca prim produs video pentru abonatii Sony PlayStation Network.

Anuntul japonezilor vine la putin timp dupa ce Microsoft a anuntat ca va face din Xbox One si un dispozitiv cu care fanii pot urmari continut video dedicat. Unul dintre proiectele americanilor este transfomarea shooerului "Halo" in serial de televiziune, cu Steven Spielberg pe post de producator executiv.

Share articol: