Orice părinte își dorește tot ce este mai bun pentru bebeluș. Pentru că încă din primele luni de viață micuțul are nevoie de îngrijire și atenție, ceva ajutor nu strică niciodată. 

Este adevărat că aria activităților unui bebeluș nu este vastă, dar fiecare detaliu este important în ceea ce privește o dezvoltare armonioasă.

Încă de la aflarea minunatei vești că vor fi părinți, majoritatea persoanelor deja își orientează atenția spre articole speciale cum ar fi un cărucior, un pătuț, diverse decorațiuni, jucării și altele asemenea. În acest sens, Nichiduta.ro vine în întâmpinarea publicului larg cu produse atent selecționate, calitative ce asigură confortul bebelușului. Brand-urile cu care echipa de la Nichiduță colaborează, dar și prețurile echilibrate sunt recomandările ce au creat renumele magazinului.

Nichiduță.ro - universul articolelor preferate de părinți și pitici

Cel puțin în primele luni de viață, un copil are nevoie de somn, hrană, baie în fiecare seară și stârnirea amuzamentului și plimbări. Pentru fiecare activitate, Nichiduță oferă o gamă variată de produse ce garantează siguranța și confortul celui mic.

Plimbările - bucuriile naturii descoperite din confortul căruciorului

Un cărucior este absolut necesar pentru părinți. Plimbările în natură sunt recomandate pentru că acestea ajută la formarea imunității și nu numai. Alegerea unui model trebuie să fie bazată pe activitățile frecvente ale părinților. Spre exemplu, călătoriile cu mașina implică obligatoriu montarea unui scaun auto. Landoul este indicat în primele luni de viață deoarece permite bebelușului să adopte o poziție corectă. Astfel, coloana se dezvoltă în mod corespunzător. Toate acestea se regăsesc în modelele variate de cărucioare 3 în 1 de pe Nichiduță.ro.

Un model recomandat este Coccolle Ambra ce se regăsește într-o varietate de nuanțe. Specificațiile detaliate sunt prezentate în categoria dedicată pentru fiecare articol.

Cădițele pentru copii, pentru o băiță relaxantă

Baia este o activitate preferată de cei mici. Părinții se bucură de zâmbetele piticilor și râsetele cristaline inconfundabile. Mai pe scurt e un moment de distracție în familie. Pentru siguranța bebelușului este recomandat ca modelul de cădiță să fie cu suport. Trebuie menționat că și temperatura apei este importantă. În acest sens, unele modele de la Nichiduță sunt prevăzute cu termometru.

Un pătuț confortabil înseamnă un somn odihnitor

Pătuțurile pentru copii de la Nichiduță sunt special concepute pentru toate obiceiurile celor mici. Astfel, marginile sunt rotunjite, lemnul este călduros și sigur, iar lacurile utilizate nu sunt toxice. De ce contează tipul de lac? Ei bine, copii sunt înclinați să muște și să bage diverse obiecte în gură, mai ales în perioada în care le cresc dinții. Astfel, lemnul vopsit nu trebuie să fie toxic deoarece acolo este locul unde copilul își petrece cele mai multe ore. Salteaua aleasă trebuie să permită circulația aerului și să nu determine supraîncălzirea bebelușului. O saltea calitativă și un pătuț sigur garantează un somn liniștit, odihnitor.

Materialul saltelei, tipul de carucior si cădița sunt doar câteva articole în jurul cărora se concentrează nevoile celui mic. Magazinul menționat aduce în atenția părinților o varietate de produse concepute special și cu grijă pentru pitici. Cei interesați găsesc mai multe informații despre articole, prețuri și condiții de livrare pe Nichiduță.ro.

Share articol: