Prietenii noștri de la Șeminee Cluj reușesc din nou să ne surprindă, de data aceasta făcându-ne cunoștință cu noua gamă de șeminee cu focar pe colț.

Dacă ești o persoană dinamică, conectată în permanență la ultimele noutăți și nu neapărat fanul conceptului de a te încălzi la o soba tradițională pe lemne, focarele VN reușesc să atragă atenția datorită designului modern, al finisajelor cu linii curate și impresionează prin cele două laturi din sticlă dispuse în “L” ce oferă o perspectivă deosebită focului, contribuind la crearea unui spațiu guvernat de personalitate, dinamism și stil.

Din punct de vedere al amplasamentului, acestea pot fi montate într-un perete pe colț în living sau pot marca cu note pline de eleganță și ambianță specială, contribuind la un design cu tușe intime ce reușesc să apropie întreaga familie în jurul unui element central, dătător de căldură și povești învăluite în văpaia flăcărilor care se joacă pe pereți.

Pe lângă caracteristicile vizuale și performanțele premium, un semineu cu focar pe colț VN, este și deosebit de practic, garantând o încălzire eficientă a spațiului și o ardere ecologică a lemnului, totodată păstrând sticla curată, cu mai puține resturi de cenușă. Grație sistemului de autocurățare cu care aceste tipuri de focare sunt prevăzute, veți avea posibilitatea să mențineți cu ușurință aspectul curat al sticlei pentru o perioadă mai lungă de timp. Focarele VN au posibilitatea de a conecta admisia de aer din exterior, fiind unul dintre multele avantaje funcționale pe care le oferă.

Confecționat din materiale premium, de ultimă generație, acest tip de șemineu poate fi încadrat cu succes în sfera soluțiilor de încălzire hi-tech, fiind beneficiarul unor inovațiii tehnice de ultimă generație, care ajută foarte mult la o rezistență sporită în situația expunerii constante la temperaturi înalte. Acest lucru este posibil datorită oțelului refractar cu o compoziție generoasă de carbon, inclusă încă din procesul de fabricare. Pe lângă acestea, șemineele VN mai sunt dotate cu încuietori parentale ce protejează împotriva deschiderii involuntare de către copii sau persoane neinstruite și oferă în același timp, o etanșeitate excelentă a camerei de ardere, care ajută la funcționarea în condiții optime de siguranță și confort.

Camera de ardere este căptușită cu șamotă specială (Acumotte) ce contribuie la o combustie mai eficientă, menținând în același timp temperatura din interior pentru mai multă vreme și la un nivel constant. Pentru un boost de design, acest tip de căptușeală interioară are aspectul unei suprafețe albe și netede, ce ajută la crearea senzației de linii curate și minimaliste. Din punct de vedere al întreținerii, acest tip de focar este mai nu necesită prea mult efort de curățare, datorită grătarului și cenușarului generos, amplasat în vatra pentru colectare a reziduurilor rezultate în urma arderii. Accesul la contragreutăți, la sistemul de admisie și la cel de glisare a ușii, se va putea face prin ușile de acces din interiorul focarului, fără vreo intervenție asupra construcției șemineului. Dotat cu picioare reglabile și con de evacuare din fontă, reglabil la 360°C focarele de șeminee VN garantează o funcționare ușoară, silențioasă și fără bătăi de cap, bucurându-se în același timp de un design modern, în pas cu tendințele actuale de amenajare.

Pentru ca tu să te bucuri împreună cu familia și cei dragi, de căldură și fiabilitate într-un regim redus de consum, noua gamă de focare pe colț vine cu o garanție de 5 ani. În plus, specialiștii de la Seminee Cluj ne asigură că acestea respectă cele mai înalte standarte de siguranță BlmSchV2 (Germania), fiind proiectate să protejeze mediul înconjurător prin limitarea la maximum a emisiilor de dioxid de carbon.

Share articol: