Compania japoneza Epson a anuntat lansarea urmatoarei generatii de ochelari inteligenti, urmasul modelului Moverio BT-100 lansat in 2011.

Japonezii de la Epson au lansat in 2011 ochelarii lor inteligenti, un fel de Google Glass, insa cu doua ecrane. Dar existau cateva probleme: ochelarii erau prea grei si nu aveau nici senzori. Inginerii de la Epson nu s-au lasat si si-au imbunatatit mult inventia, iar acum au lansat modelul Moverio BT-200

Daca si tu ai o idee care poate revolutiona tehnologia, intra pe Smart Nation si poti castiga premii!

Ochelarii inteligenti sunt cu 60% mai usori decat precedenta generatie, vor avea multe caracteristici noi care tintesc sa schimbe experienta consumatorului si sa ofere un divertisment complet.

Sistemul ochelarilor Moverio BT-200 este alcatuit din doua parti: ochelarii si o unitate de control. In stanga si in dreapta lentilelor, ei au mici ecrane care ajuta la proiectarea continutului digital. Rezolutia este de 960 x 540p in centrul campului vizual al utilizatorului.

Ochelarii vor fi comercializati din luna martie la un pret de 699 de dolari.

La capitolul specificatii, ochelarii detin un touchpad, la fel ca Google Glass, Bluetooth 3.0, sunet Dolby si sonzori care urmaresc miscarile capului.

Noii ochelari inteligenti de la Epson sunt compatibili cu telefoanele care au sistemul de operare Android.

Share articol: