Daca iti place sa fii mereu la curent cu tehnologia, dar si sa vii cu idei care ne pot face viata mai frumoasa, intra pe platforma Smart Nation, unde vei descoperi si alti tineri la fel ca tine

Mereu iti doresti sa ai cel mai nou smartphone, descarci aplicatii pe banda rulanta si esti curios sa citesti tot ce apare despre gadgeturi, inventii si stiinta? Smart Nation este locul in care te intalnesti cu tehnologia de ultima ora si esti incurajat sa vii cu idei care sa schimbe lumea. Idei care pot sa iti aduca premii.

Smart Nation te incurajeaza sa afli tot ce se intampla in tehnologie. Apoi, iti pui imaginatia si creativitatea la contributie si poti sa devii o sursa de inspiratie pentru cei din jurul tau.

Platforma SmartNation.ro are 3 sectiuni:

  • Digital Home, unde este mereu conectat la cele mai noi descoperiri si inovatii. Afli cum poti deveni mai mult decat un consumator de tehnologie si cum o poti folosi pentru a lucra si mai mult pentru tine
  • Inspiration Arena, pentru a intelege ce impact au inovatii si inventii anuntate zi de zi la nivel global.
  • Tech School. Daca ai intre 11 si 24 de ani, poti crea aplicatii, gadgeturi, roboti sau jocuri care au sansa sa devina inventii revolutionare. Cele mai bune proiecte vor fi premiate.

Tech School este locul in care inventiile copiilor si tinerilor ajung de la idee, la realitate. Orice tehnologie poate prinde contur gratie mentorilor care te vor ajuta sa-ti pui planul in practica. Iar ideea ta poate fi una din cele care vor obtine premii extraordinare sau poate chiar sansa de a primi finantare pentru a fi fabricata la scara larga.

Juriul va alege 4 proiecte castigatoare, cate unul pentru categoriile de varsta 15 – 19 ani si 20 – 24 ani si doua pentru categoria de varsta 11 – 14 ani. Toti acestia vor obtine cate un premiu in valoare de 7.000 euro din partea UPC Romania. Juriul va alege si o a cincea Idee de proiect pentru premiul special al Juriului, iar castigatorul va participa la conferinta globala TED Youth 2014.

In sectiunea Tech School iti poti inscrie in concurs proiectul. Vei gasi pe site si tutoriale  prin care vei invata cum sa schitezi, construiesti, implementezi proiecte adevarate in toate aceste domenii precum robotica, astronomie, aplicatii sau digital media.

Share articol: