Chiar daca prima generatie Google Glass inca nu a aparut pe piata, compania americana vine cu un alt model, unul destinat celor care poarta ochelari de vedere.

Google a dezvaluit recent noul model de Google Glass, unul cu casti. Acestea prezinta un plus, pentru ca aproape toti cei care au testat prima varianta si-au dorit asa ceva pentru apeluri telefonice. In afara de casti, designul ochelarilor a ramas neschimbat.

Daca si tu ai o idee care poate schimba lumea tehnologiei, intra pe platforma Smart Nation a UPC si intalneste oameni la fel de pasionati de tehnologie ca tine!

De altfel, cei care au participat la programul Google Explorer (testerii primei generatii de Google Glass) pot invita trei prieteni sa testeze noul dispozitiv. Programul este considerat o adevarata lectie de marketing, produsul creand asteptare maxima.

Noii ochelari de la Google vor putea fi purtati si de persoane care au defecte de vedere, insa acestea vor trebui sa isi monteze lentile speciale pe dispozitiv, renuntand la ochelarii lor obisnuiti.

Versiunea cu numarul 1 a Google Glass se va lansa pe scara larga la anul, insa deocamdata compania nu a comunicat un pret oficial pentru ei. In prezent sunt in circulatie 10.000 de ochelari, care au ajuns la persoane apropiate companiei Google sau la parteneri de afaceri.

Prima varianta de ochelari Google a fost si in Romania, si am avut sansa sa ii testam.

Cu astfel de ochelari, tehnologia face un pas important in domeniul gadgeturilor care pot fi purtate, iar posibilitatile sunt nebanuite si nelimitate.

Share articol: