Cu Internetul Fiber Power 200 Mbps ai nevoie de doar 3 minute si 20 de secunde ca sa descarci echivalentul unui DVD.

Romanii au acces, in premiera, la Internet cu viteze de pana la 200 Mbps, gratie celei mai noi oferte a UPC. Abonamentul Fiber Power 200 Mbps, va fi exista, pentru inceput, in Bucuresti si in alte 8 orase din tara: Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Ploiesti, Timisoara si Sibiu, care acopera peste 60% din zona in care UPC ofera servicii de Internet.

Internetul cu viteze de pana la 200 Mbps se inscrie in directia pe care si-a asumat-o UPC, aceea de a aduce tehnologii avansate in Romania si de a le face accesibile publicului larg. UPC sprijina inovatia si prin platforma Smart Nation, care aduce cele mai noi informatii din tehnologie, tips & tricks, si concursul Tech School, la care elevii si studentii isi pot inscrie proiectele.

Lansarea Internetului de pana la 200 Mbps este o dovada atat a misiunii noastre de a deschide lumea digitala tuturor, cat si a faptului ca UPC este un lider in tehnologie (Severina Pascu, CEO UPC Romania & Ungaria)

UPC estimeaza ca nu peste mult timp vitezele de 100 Mbps vor devenit noul standard in domeniu. Numai de la inceputul anului si pana in prezent, UPC a lansat servicii Fiber Power in 18 orase. In prezent, UPC Romania ofera viteze de peste 100 Mbps in 90% din reteaua nationala.

Baza de clienti UPC care beneficiaza de conexiuni cu viteze de peste 100 Mbps a crescut cu 230% in perioada iulie 2012 - iulie 2013, numarul acestor clienti ajungand sa reprezinte peste un sfert din totalul utilizatorilor de Internet ai companiei. La inceputul lunii iulie, UPC avea 340.000 de clienti de Internet. De asemenea, UPC a testat in premiera pentru Romania viteza de internet broadband de 1Gbps pentru clientii rezidentiali.

Compania isi transforma portofoliul pentru a veni in intampinarea persoanelor active, care au nevoie de viteze mari la Internet, pentru livestream-uri simultane, cursuri online sau downloaduri de fisiere de mari dimensiuni.

Serviciile de Internet prin cablu ofera in medie, 91,4% din viteza de download contractata de client, peste media europeana de 74%. De asemenea, UPC va asigura un timp maxim de instalare de 3 zile a serviciilor digitale, inclusiv a Internetului de mare viteza – perioada garantata prin contract – cat si disponibilitatea imediata a oricarui tip de echipament tehnic necesar instalarii.

Share articol: