Lucian Mustata, un tanar de 24 de ani care a crescut la orfelinat dar care a ajuns, prin ambitie, studiu si multa munca expert in IT, a lansat aplicatia NoteAboutLife.

Aplicatia este gandita ca o capsula a timpului, o ocazie pentru fiecare dintre noi sa isi astearna online gandurile, sperantele, visurile din timpul vietii, si a avea astfel propria pagina a destinului sau. Mai mult, aplicatia permite updatarea constanta a profilului precum si interactiunea intre toti utilizatorii.

Iti place sa te joci zilnic pe calculator si ai idei de jocuri? Stii sa faci aplicatii sau esti pasionat de roboti? Inscrie-ti ideile in competitia Smart Nation si poti castiga super premii. Afla aici cum.

"Ideea mi-a venit de cand eram pe bancile facultatii si mi-am dat seama ca imi doresc sa citesc ce sfaturi mi-ar da oamenii care chiar au o anumita experienta de viata. Cum sa invat inteligent si cum sa aflu aceste idei chiar de la ei. Mi-am dat seama ca am putea avea nevoie de o aplicatie online pentru acest lucru. Mai mult, toti avem o singura viata, un destin ce poate deveni inspirational pentru ceilalti. Aplicatia NOTEABOUTLIFE este gandita ca o actiune non-profit, a carei misiune este de a oferi oamenilor de pretutindeni posibilitatea de a inregistra, stoca peste timp si de a impartasi povestile vietii lor intregii umanitati. Este un proiect ambitios prin care sper sa scoatem in evidenta evolutia oamenilor la nivel social si psihologic. Majoritatea cercetarilor din prezent se indreapta catre domeniul tehnic si medical, insa partea spirituala a ramas neglijata. Cred ca NOTEABOUTLIFE va fi cu adevarat apreciata peste 100 de ani cand oamenii vor citi despre parerile bunicilor si strabunicilor lor, vor vedea valorile lor si modul lor de viata”, declara Lucian Mustata.

NotAboutLife este o aplicatie revolutionara construita ca o retea sociala online la nivel global care interconecteaza oamenii contemporani, cat si generatii.

CITESTE SI:

Ce se intampla cu toti cei care au WI-FI in casa

Nimeni nu reuseste sa reziste mai mult de doua secunde la acest test. Vezi despre ce e vorba

Ce se poate intampla cu contul tau de Facebook cand te conectezi la Internet

NoteAboutLife va aduna la un loc povestile vietilor personalitatilor dar si ale oamenilor obisnuiti. Fiecare persoana va putea contribui semenilor ei prin impartasirea exemplului personal si a lectiilor de viata.

NoteAboutLife este retea de capsule ale timpului, fiecare dintre ele fiind alcatuita din povesti inspirationale si mesaje pentru posteritate. Aceasta platforma va ajuta oamenii sa impartaseasca experientele, sfaturile, ca un papirus online al ideilor despre viata, cu tot ce are ea mai bun de oferit.

Continutul unic al platformei este dat de ansamblul de valori clasate dupa anumite principii, ai caror exponenti sunt utilizatorii insisi. Acestia ofera informatia nemijlocit, prin intermediul unui interviu online care realizeaza o radiografie cronologica a vietii utilizatorului.

Acest instrument inovator este extrem de accesibil, inspirational, educativ si are scopul de a facilita intr-un singur spatiu virtual resurse motivationale si exemple de reusita in viata pentru oameni si ale oamenilor de pretutindeni, din toate categoriile sociale, de varsta, etnie, religie, etc.

NoteaAboutLife poate fi accesata prin internet de catre toti utilizatorii de PC-uri, notebook-uri, tablete, smartphone-uri. Utilizatorul trebuie mai intai sa se inregistreze prin intermediul formularelor online. Datele cu caracter personal sunt deplin securizate si protejate.

“Aplicatia este gandita ca o actiune a carei misiune este de a oferi oamenilor de pretutindeni posibilitatea de a inregistra, stoca, pastra peste timp si de a impartasi povestile vietilor lor, intregii umanitati. Vreau sa fac acest lucru pentru a lega in tesatura culturii noastre intelegerea faptului ca fiecare viata conteaza”,
declara Lucian Mustata, fondatorul NoteAboutLife.

Dupa Romania, NoteAboutLife va fi lansata in Turcia, Olanda, Germania si Franta.

Povestea de viata a lui Lucian Mustata este ea insasi impresionanta si un exemplu pentru noi toti. Tanarul a crescut fara parinti, in centre instutionalizate, si s-a ambitionat sa reuseasca in viata pe cont propriu. A urmat facultatea de Cibernetica, a absolvit doua mastere, la SNSPA Stiintele Politice si Managementul Informatiei la ASE, lucreaza part-time la o firma de IT si ca freelancer pentru a construi websiteuri si a reusit, prin forte proprii, sa isi cumpere un apartament prin programul Prima Casa.

„Imi doresc sa imi aduc si eu aportul in aceasta lume schimband ceva, in mentalitate, in gandire, sperand ca unii copii sa nu mai treaca prin experienta dificila prin care eu am trecut. Imi doresc foarte mult sa pot sa ajut si alti oameni la fel cum si eu am fost ajutat la randul meu”, adauga Lucian Mustata.

Intra pe www.smartnation.ro si vezi cele mai spectaculoase inventii din Romania.

Share articol: