Are cel mai mare excran existen acum pe un smartphone de la Allview.

Allview P5 Qmax, lansat joi de producatorul brasovean, este un smartphone care ataca puternic segmentul telefoanelor cu ecran mare. Gadgetul vine cu un display MVA urias, de 5,3 inch, care ofera unghiuri sporite de vizualizare, contrast puternic si culori vii.

Noul telefon inteligent are o rezolutie a ecranului de 960x540, ceea ce inseamna o densitate de 240ppi. Gadgetul, de 9,9 mm grosime, vine cu un procesor in 4 nuclee la 1,2 GHz, 1 GB de RAM si camera foto de 8 MP cu HDR, Time Lapse, fotografiere continua si filmare HD.

P5 Qmax este produsul potrivit pentru a-l avea alaturi de tine in vacanta (Lucian Peticila, Manager General Allview)

"Este un device cu ecran generos, util pentru o navigare facila pe internet, pentru ascultarea melodiilor si vizualizarea filmelor preferate, pentru navigare GPS si pentru redescoperirea placerii de a te juca", spune Lucian Peticila, Manager General Allview. El vede telefonul si drept un partener de afaceri, intrucat permite accesul rapid la emailuri si la documente importante.

Allview P5 Qmax permite urmarirea filmelor HD la care, utilizand o pereche de casti, veti beneficia de un sunet de calitate datorita amplificatorului audio Yamaha.

Sistemul de operare folosit este Android 4.1 Jelly Bean. Produsul are o baterie generoasa de 3000 mAh, care ii ofera o autonomie de 480 de minute in convorbire si de 400 de ore in stand by, sustine producatorul.

Smartphone-ul are preinstalate aplicatii utile precum Office Suite Viewer pentru vizualizarea documentelor de tip word, ppt, xls, Gameloft Live de unde se poate descarca gratuit mult indragitul joc Asphalt 6 Adrenaline si este securizat prin Bitdefender Premium, versiune valabila 90 de zile.

P5 Qmax poate fi achizitionat din retelele de magazine partenere la pretul recomandat de 1.199 lei incepand cu a doua jumatate a lunii iunie.

Mai multe informatii despre noul produs gasiti pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.

Share articol: