Smartphone-ul poate fi deja precomandat, de pe site-ul producatorului.

Allview V1 Viper e s-a lansat si are contur metalic, procesor Quad-Core la 1,3 GHz, si Android 4.4 KitKat. V1 Viper e are o grosime de numai 7,8 mm si o greutate de 122,5 grame. Smartphone-ul este Dual-SIM.

Noul produs vandut de brasoveni a primit 1 GB de RAM si 8 GB de spatiu, extensibil cu card microSD de pana la 32 GB. Display-ul IPS OGS de 4.5” si rezolutia de 854 x 480 p garanteaza redarea de imagini clare si luminoase. Ecranul este protejat de Dragontrail Glass, pentru o rezistenta sporita la zgarieturi sau socuri. 

Camera principala model OV8858 de 8MP cu Autofocus are deschiderea focala a diafragmei de 2.0 µm ce asigura imagini mai luminoase, mai clare, chiar si in conditii de iluminare slaba. In comparatie cu modelele anterioare, aceasta ofera o serie de imbunatatiri si asigura o reducere de pana la 50% a consumului de energie.

Camera are numeroase functii, precum fotografiere instantanee la zambet. Aceste functii sunt extrem de utile pentru fotografiile de grup, astfel incat nu va mai fi nevoie de un fotograf, ci doar de cateva simple gesturi.

De asemenea, camera principala realizeaza inregistrari in format Full HD. Camera frontala de 2MP dispune de diverse functii de imbunatatire a fotografiilor, precum “face beauty”, o optiune care permite mici retusuri pentru un aspect impecabil.

Utilitatea device-ului V1 Viper e este una dovedita. Unul dintre exemple este chiar aplicatia Hot Knot cu ajutorul careia se pot transfera fisiere dintr-un telefon in altul, foarte rapid,  prin simpla atingere a ecranelor celor doua device-uri. Singura conditie este ca ambele telefoane sa dispuna de aceasta functie. 

Telefonul V1 Viper e dispune de un amplificator de sunet Yamaha si are functie DTS. Astfel, sunetul va fi unul clar, fara distorsionari, chiar la volum ridicat. Cu optiunea Wi-Fi display, continutul smartphone-ului poate fi vizualizat pe orice televizor cu port HDMI, utilizand adaptorul Smart2View.

Printre cele mai utilizate aplicatii pe telefoanele mobile se numara cele de socializare. Astfel, telefonul V1 Viper e are preinstalata aplicatia Facebook, unul dintre cele mai accesate medii de socializare. Totodata, în topul preferintelor utilizatorilor se numara si aplicatiile de vreme. V1 Viper e are preinstalată aplicatia “Weather”, un ghid util pentru vremea de afara. 

Telefonul V1 Viper e este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda, la pretul de 649 lei.

Share articol: