Compania ar putea renunța la un model de iPhone destinat celor care preferă telefoanele mai mici și mai accesibile.

Telefonul la care Apple vrea să renunțe începând din acest an este iPhone 12 mini, un model care costă numai 700 de dolari și care are un ecran foarte mic, de doar 5,4 inci.

iPhone 12 mini era destul de popular în rândul celor care preferă un telefon bun și nu foarte scump, dar era apreciat și de cei care caută un model cu ecran mai mic și mai ușor de manevrat.

Totuși, din toată seria iPhone 12, care include în total patru modele de telefon, iPhone 12 mini s-a vândut cel mai prost.

Vânzările înregistrate de acest model reprezintă numai 6% din totalul celor înregistrate anul trecut de întreaga serie.

Din acest motiv, Apple intenționează să oprească producția pentru modelul iPhone 12 mini începând cu al doilea trimestru din acest an, scrie Phone Arena, citând o sursă din cadrul companiei J.P. Morgan.

În schimb, producătorul american are de gând să crească destul de mult producția pentru cel mai mare model din serie - iPhone 12 Pro Max - care vine cu un ecran de 6,7 inci.

Indiferent de vânzările pe care le va face anul acesta, Apple va lansa noua serie de iPhone spre finalul acestui an.

Noile telefoane vor avea anumite îmbunătățiri, inclusiv modelul mai mic, care ar putea avea o baterie mai puternică, acesta fiind, de altfel, cel mai slab punct pentru iPhone 12 mini.

Experții consideră că din această cauză modelul nu s-a bucurat de succesul așteptat, mulți utilizatori evitând să investească într-un telefon cu o baterie de numai 2.227mAh.
 


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus:

Share articol: