Google a anuntat o noua versiune a sistemului sau de operare mobil in urma cu aproximativ o luna, insa acum vedem mai multe imagini cu acesta.

Fanii Android care abia asteptau sa vada cum arata urmatoarea versiune a sistemului de operare, Android 4.4 KitKat, au acum ocazia sa priveasca mai multe capturi de ecran. Veti vedea in galeria foto de la finalul articolului ca exista doua aplicatii noi pe care le va avea sistemul de operare.

Multe dintre schimbarile cu care vine Android 4.4 KitKat sunt la interior, si deci mai putin vizibile, insa exista si cateva care iti sar in ochi, intre care si update-ul la interfata camerei. 

Android 4.4 KitKat va veni cu doua aplicatii suplimentare

Este posibil ca aceste imagini sa fie un pic mai vechi, pentru ca vedem ca scrie Android Key Lime Pie, care se vehicula ca va fi viitorul nume al Android 4.4, inainte sa fie anuntat oficial cel de KitKat.

Mai aflam din imagini ca dispozitivele Android vor putea face plati wireless prin NFC. Va aparea si Miracast, tehnologie care iti permite sa vezi ecranul telefonului pe un televizor inteligent. 

De asemenea, se mai spune ca animatiile ar trebui sa mearga mai bine pe noul sistem de operare.

Vor exista si doua aplicatii suplimentare care vor fi instalate: Drive, care iti ofera acces la documente din Google Drive, si Keep, pe care o poti folosi pentru a lua notite.

Android 4.4 KitKat ar putea fi disponibil in aceasta luna, impreuna cu Nexus 5, anunta gsmarena.

VEZI IMAGINILE IN GALERIA FOTO DE MAI JOS

Share articol: