Telefonul se vinde pe banda rulanta! Vezi aici cati l-au comandat deja si daca isi merita banii

Cei care credeau ca Apple a dat-o in bara cu noul iPhone 4S s-au inselat. Publicul companiei este de o cu totul alta parere. Noul iPhone 4S se vinde extraordinar de bine. 200.000 de precomenzi au fost lansate numai in primele 12 ore.  Judecand dupa cifrele de mai sus, a fost cea mai reusita lansare din istoria Apple. Deci nu era nevoie sa apara pe piata iPhone 5 pentru ca fanii sa fie in extaz.

Este sau nu iPhone 4S telefonul momentului? Vezi aici o comparatie cu Samsung Galaxy S II, Nokia N9 si Sony Ericsson Xperia Arc S

Noul model 4S este dispobibil in trei variante: cu memorie de 16 GB la un pret de 199 USD (~151 euro), 32 GB pentru 299 dolari (~226 euro) si 64 GB la pretul de 399 USD (~302 euro), la operatorii de telefonie mobila din SUA. Design-ul este identic cu cel al iPhone 4, doar greutatea difera insesizabil cu trei grame mai mul, noul model avand 140g.

Din punct de vedere foto si video, iPhone 4S vine cu o serie de imbunatatiri semnificative. Noua camera are o rezolutie de 8 MP (3264x2448 pixeli) si permite inregistrari video HD 1080p. Noul model are si o autonomie mai mare de pana la 8 ore, cu o ora mai mult fata iPhone 4.

Schimbari sembificative sunt si referitoare la conectivitate, iPhone 4S are o viteza de transfer date de de doua ori mai mare, de la 7,2 Mbps la 14,4 Mbps in retelele 3G. Noul model vine si cu un upgrade al conexiunii Bluetooth de la versiunea 2.1 la 4.0. De asemenea, iPhone 4S dispune de noul chip A5 si procesorul dual-core ARM Cortex A9.

Din punct de vedere software principalele noutati sunt: noua versiune a sistemul de opoerare iOS5, asistentul inteligent Siri ce ofera facilitati noi de comanzi vocale si recunoastere a vocii, si noua facilitate iCloud, de partajare a continutului multimedia prin wireless pe mai multe dispozitive.

iPhone 4S va fi disponibil incepand cu 14 octombrie in Statele Unite, Australia, Canada, Franta, Germania, Japonia si Marea Britanie, iar la sfarsitul lunii si in alte tari.

Sursa: engadget.com

Share articol: