Noul smartphone al canadienilor "se lauda" cu cea mai puternica baterie si o tehnologie care-i permite comunicarea chiar si-n locuri in care semnalul este foarte slab.

Lansarile terminalelor Z10 si Q10 n-au reusit sa redreseze compania canadiana intr-o vadita scadere de forma (doar in Marea Britanie s-a inregistrat un minus de 7,5% din cota de piata), una dintre optiunile de redresare fiind... lansarea unui nou telefon. Asa a aparut Z30, un smartphone cu ecran de 5 inch si cu, asa cum spune chiar producatorul, cea mai puternica baterie pe care ar putea avea-o un telefon BlackBerry.

Z30 are si o antena mai buna, designul aparatului permitand comunicarea chiar si in zone in care puterea semnalului fluctueaza sau este foarte mica. Anuntul lansarii noului aparat vine la foarte putin timp dupa aparitia celor mai noi modele Apple, iPhone 5S si iPhone 5S.

Ecranul Super AMOLED si procesorul la 1,7 GHz sunt alte doua calitati cu care se lauda producatorul lui Z30. Telefonul ruleaza cu BlackBerry 10 OS, versiunea 10.2.

Urmareste aici prezentarea noului BlackBerry:


Share articol: