Pe Internet au aparut mai multe imagini cu Meizu MX3, un telefon care foloseste un sistem de operare posibil mai bun decat Android si iOS

Compania Canonical, aflata in spatele Ubuntu, isi cauta acum o luna un partener pentru a lansa pe piata primul smartphone cu sistemul de operare mobil Ubuntu. Daca ne uitam la cele mai noi fotografii cu Meizu MX3 aparute acum in presa din China, e posibil ca cei de la Canonical sa-si fi gasit partenerul.

Meizu MX3 este un smartphone care in aceste imagini, provenite de pe contul oficial de Weibo al Meizu, foloseste sistemul de operare Ubuntu, scrie gsmarena.

Meizu MX3 a fost lansat in luna octombrie 2013, insa in varianta cu Android 4.2 Jelly Bean. Telefonul are specificatii exceptionale: cip Exynos 5410 cu procesor in 8 nuclee, 4 dintre ele Cortex-A15 la 1,6 GHz si alte patru Cortex-A7 la 1,2 GHz, 2 GB de RAM, memorie interna intre 16 GB si 128 GB in functie de varianta si camera de 8 MP.

Date fiind aceste specificatii, si dat fiind faptul ca telefonul exista deja, nu ar fi prea complicat pentru cei de la Meizu sa bata palma cu Canonical si sa incerce sa revolutioneze industria de telefoane mobile.

Ca filozofie de companie, chinezii de la Meizu au fost mereu curajosi in ceea ce priveste inovatiile si au lansat telefoane cu specificatii de ultima ora. Asadar, asocierea dintre cele doua companii are sens.

Share articol: