Este foarte posibil să nu fi auzit niciodată despre el, însă cu siguranță te va impresiona la nivel de design.

Între producătorii de smartphone-uri există o cursă extrem de interesantă pentru a produce modelul aproape perfect, ca design, display, ramă în jurul ecranului, cameră foto și caracteristici tehnice. 

Din China vine un model care surprinde prin design-ul său, iar Mashable îl numește unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri pe care ți le poți lua în acest moment.

Este vorba despre Vivo Nex 3, un telefon chinezesc care apare pe piață cu o soluție la una dintre cele mai frecvente provocări ale producătorilor de telefoane: camera din display.

Spre deosebire de aproape toți ceilalți producători de pe piață, acest model nu are niciun decupaj în display, ci propune varianta unei camere care iese din corpul telefonului. 

De asemenea, display-ul dispune de un senzor de amprentă, iar telefonul se laudă cu faptul că nu are butoane.

Ecranul este cu adevărat mare și impresionant, vorbind despre un AMOLED de 6.89 inch, care suportă o rezoluție de 2256 x 1080 pixeli.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, telefonul intră în categoria flagshipurilor fără niciun fel de probleme, având în spate procesorul Qualcomm Snapdragon 855+, 8GB RAM, 256GB spațiu de stocare, o cameră de 64MP, alături de alte două camere de 13MP telefphoto și ultrawide, în timp ce camera foto are 16MP.

Bateria este de asemenea mare, de 4500 mAh și permite încărcarea rapidă.

Ca sistem de operare, acest model vine preinstalat cu Android 9 Pie.

Share articol: