Intra sa vezi cu ochii tai ce poate sa faca noua camera de pe iPhone 4S!

Unul dintre principalele plusuri ale iPhone 4S este camera foto de 8 MP, fata de 5MP, cat avea versiunea anterioara a telefonului. Sa nu uitam insa si de senzorul CMOS care, potrivit Apple, face culorile mai putin saturate ca sa vedem mai multe detalii. Este sau nu iPhone 4S telefonul momentului? O comparatie cu produsele de top de pe piata.

Acestea nu sunt insa singurele imbunatatiri. Accesul la aplicatia care cotroleaza camera este mult mai rapid, iar procesorul A5 face ca intreaga experienta de a fotografia un obiect sau o persoana sa fie mai rapida.

Detectarea fetelor se realizeaza cu usurinta, iar balansul de alb este imbunatatit. Cei de la Apple sustin ca pentru a face prima poza e suficient timpul de 1,1 secunde, apoi pentru a doua fotografie, aparatul are nevoie de 0,5 s pentru a se pregati. La fel de repede se misca si secretara personala de la iPhone 4S, un fel de "lampa a lui Aladdin" care iti indeplineste dorintele.

Telefonul vine echipat, de asemenea, cu o optica de calitate. Noile sale lentile sunt cu 30% mai clare decat cele de pe iPhone 4, ceea ce inseamna ca ar trebui sa vedem diferenta cu ochiul liber.

O alta imbunatatire este la apertura. f/2.8 lasa mai multa lumina sa intre. Sa nu uitam nici de filtrul infrarosu hibrid avansat, care tine departe de senzor lumina infrarosie, ca sa avem culori frumoase si uniforme. O apertura mai mare inseamna, practic, o imbunatatire a profunzimii de camp, ceea ce duce la imagini mai bune.

Pe lista mai trecem si filmarea, care se face la 1080p cu stabilizare a imaginii. Imbunatatiri s-au facut si la editarea pozelor si filmuletelor, dar si la distribuirea lor pe Internet.

Sursa: Mashable

Share articol: