Viitorul lui Samsung Galaxy S5 va fi mini. Asa cum ne-a obisnuit si pana acum, Samsung va lansa varianta mini varfului de gama, iar americanii se asteapta sa-l vada pe Galaxy S5 Mini prin magazine in luna iulie a acestui an.

Pana atunci insa, pe internet au aparut primele specificatii tehnice ale viitorului Samsung Galaxy S5 Mini. Publicatia Geeky Gadgets scrieca viitorul mini-smartphoneva avea un ecran HD de 4.5 inch Super AMOLED si o rezolutie de 1280x720 pixeli.

Sursa mai scrie ca telefonul va avea, cel mai probabil, un procesor Snapdragon 400, dar si 1.5GB RAM si o capacitate de stocare de 16 GB. Telefonul va veni cu cel mai nou sistem de operare Android, adica 4.4 Kit Kat, dar si cu Samsung TouchWiz UI.

Si pentru ca in aceste zile camera foto este una dintre cele mai importante parti ale unui telefon, acest model ar urma sa vina cu o camera principala de 8MP si una frontala de 2MP, dar si o baterie de 2,100 mAh.

La fel ca "fratele mai mare", Samsung Galaxy S5 Mini va fi rezistent la apa si la praf. Ramane doar sa asteptam lansarea oficiala si primele teste inainte sa apara in magazine, in iulie.

Share articol: