Producatorii de telefoane mobile cauta permanent sa ofere modele noi. De multe ori insa, dorinta de a realiza ceva unic face mai mult rau decat bine.

Cnet.com a prezentat cateva modele de telafoane mobile considerate adevarate gafe ca design.

Primul este un bizar smartphone cu slide. Urmeaza unul cu doua ecrane, numit Kyocera Echo. Apoi un telefon foarte mic, HP Veer, cu un ecran de numai 6,6 cm, pe care abia il poti tine in mana, ce sa mai vorbim de folosirea lui.

Nici prea mare nu e bine, dupa cum se vede in cazul camerei foto cu zoom 10x, de la telefonul Samsung Galaxy S4 Zoom. Gadgetul a vrut sa fie un hibrid intre smartphone si camera foto/video performanta.

Exista si gafe mai putin….vizibile, dar la fel de deranjante. De exemplu, ca sa shimbi cardul micro-SIM de la Nokia Lumia 620 trebuie sa urmezi multi - cam prea multi! - pasi: scoate carcasa, scoate bateria, cauta cardul, care este bine ascuns in spatele bateriei, undeva sub cardul microSD.

Din dorinta de a oferi o tastatura mare, HTC Status a sacrificat dimensiunea ecranului, telefonul fiind dificil de folosit din aceasta cauza.

Celebrul iPhone 4 pare telefonul perfect, cu o singura mentiune, totusi: utilizatorii trebuie sa invete cum sa tina in mana acest smartphone, ca nu cumva sa-i acopere, din greseala, antena si sa blocheze astfel semnalul in timpul unei convorbiri importante.

IMAGINI in galeria foto de mai jos

Share articol: